0 προϊόντα
Το καλάθι σας είναι άδειο.
0,00 €

+30 210 49 03 939

Wilo-HiDrainLift και Wilo-HiSewLift Τοποθέτηση, σύνδεση, έτοιμοι!

10/07/2017

Τα προϊόντα Wilo-HiDrainLift και Wilo-HiSewLift αφορούν σε εφαρμογές αυτόματης αποχέτευσης λυμάτων και ακαθάρτων υδάτων, ενώ λόγω της εύκολης υδραυλικής τους τοποθέτησης αποδεικνύονται εξαιρετικά ευέλικτα κι εύχρηστα. Προσφέρουν υψηλή απόδοση και παράλληλα καταφέρνουν να παραμένουν πολύ οικονομικά. Το μικρό τους μέγεθος βοηθάει στην εύκολη ενσωμάτωσή τους, για παράδειγμα στο ντουλάπι ενός νεροχύτη.

Οι λύσεις για απομάκρυνση ακαθάρτων υδάτων και λυμάτων στον "οικιακό" τομέα έρχονται σε σχεδιασμό μικρού μεγέθους και συνεπώς προσφέρουν στον πελάτη εύκολη εγκατάσταση σε μικρό χώρο, με ευελιξία στις δυνατότητες υδραυλικής σύνδεσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενσωματωμένο φίλτρο ενεργού άνθρακα, που διαθέτει, εξασφαλίζει την άοσμη λειτουργία του. Σε όλα τα μοντέλα η κατανάλωση ρεύματος παραμένει ιδιαίτερα χαμηλή, παρά την υψηλή ισχύ. Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι με τη μέθοδο "ready-to-plug", τα προϊόντα Wilo-HiDrainLift και Wilo-HiSewLift μπορούν πολύ γρήγορα κι εύκολα να τεθούν σε λειτουργία.

Το Wilo-HiDrainLift σχεδιάστηκε για την αποχέτευση ακαθάρτων υδάτων από ντουζιέρες, νιπτήρες, πλυντήρια, σε νέες ή παλιές εγκαταστάσεις, όπου η τοποθέτηση γίνεται πάνω στο δάπεδο. Το Wilo-HiSewLift ενδείκνυται ιδιαίτερα για την αποχέτευση λυμάτων από τουαλέτες με οριζόντια απορροή ή από ντουζιέρες, νιπτήρες ή μπιντέδες, ανεξάρτητα από τον τύπο τους και η τοποθέτηση γίνεται πίσω από τη λεκάνη.

Και τα δύο προϊόντα ανταποκρίνονται στα πρότυπα EN 12050-2 / 12050-3 αντίστοιχα καθώς και στα ευρωπαϊκά πρότυπα για ηλεκτρική ασφάλεια και ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα.

Αρχείο δημοσιεύσεων
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για παραγγελίες άνω των 150€ εντός Aθήνας κ Πειραιά
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Καλέστε μας στο 210 49 03 939 και δώστε μας την παραγγελία σας
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
Επωφεληθείτε από τις προσφορές των προτεινόμενων προιόντων μας