0 προϊόντα
Το καλάθι σας είναι άδειο.
0,00 €

+30 210 49 03 939

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΛΕΒΗΤΩΝ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ARISTON

10/07/2017

 Η ARISTON THERMO ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΒΗΤΩΝ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ

Η Ariston Thermo, λαμβάνοντας θετικά μηνύματα από την επιτυχημένη προώθηση της σειράς CLAS, προσφέρει εξαετή εγγύηση σε επιλεγμένα μοντέλα πλήρους συμπύκνωσης, ενεργειακής κλάσης Α. Από την 1η Ιουνίου 2017, τα περισσότερα μοντέλα Ariston παρέχονται με εγγύηση έξι ετών, αντί για δύο έτη που ίσχυε μέχρι τώρα.

Ο Ariston Cares Premium μόνο θα έχει 3 και ο Ariston HS Premium 2 χρόνια εγγύηση, αντί για 6 χρόνια, ενώ και οι HP λέβητες θα παραμείνουν με δύο έτη εγγύησης.

Ο Όμιλος Ariston Thermο έχει εδραιωθεί στην Ελληνική αγορά έχοντας εγκατεστημένους πάνω από 55.000 λέβητες αερίουΕδώ και 14 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του επαγγελματικού και του καταναλωτικού κοινού.
Συγχρόνως, η οργάνωση των υπηρεσιών που παρέχει ο 'Ομιλος μετά την πώληση έχει γίνει το σημείο αναφοράς στην αγορά. Στο λογισμικό πρόγραμμα της εταιρείας υπάρχουν καταγεγραμμένοι περισσότεροι από 35.000 λέβητες που συντηρούνται τακτικά και δίνουν στατιστικά στοιχεία σχετικά με την πιστότητα των αποδόσεών τους.

Ενεργοποίηση εγγύησης
Για να κατοχυρωθούν τα δικαιώματα εγγύησης, θα πρέπει ο μηχανολόγος-εγκαταστάτης να δηλώσει στο Διοικητικό Κέντρο Εξυπηρέτησης το σειριακό αριθμό της συσκευής, μαζί με τα στοιχεία του τελικού καταναλωτή. Σε διαφορετική περίπτωση, ο χρήστης να απευθυνθεί στα Ε.Κ.Ε. του Ομίλου Ariston Thermo εντός 3 μηνών από την ημερομηνία εγκατάστασης του λέβητα. Αφού γίνει ο έλεγχος της σωστής λειτουργίας του λέβητα, το Ε.Κ.Ε. Ariston Thermo θα του χορηγήσει όλες τις πληροφορίες για τη σωστή χρήση του και θα επικυρώσει την εγγύηση Ariston Thermo παραδίδοντας αντίγραφο του ειδικού δελτίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εμπορικής εγγύησης είναι η σωστή λειτουργία και η ετήσια προληπτική συντήρηση της συσκευής, όπως υποδεικνύει το εγχειρίδιο εγκατάστασης και βάσει των συστάσεων του κατασκευαστή και του εγκαταστάτη. Επομένως, κατά τη διάρκεια των έξι ετών, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν πέντε προληπτικές συντηρήσεις, οι οποίες θα μπορούν να αποδειχθούν με την επίδειξη του αντίστοιχου φύλλου ελέγχου. 
Αρχείο δημοσιεύσεων
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για παραγγελίες άνω των 150€ εντός Aθήνας κ Πειραιά
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Καλέστε μας στο 210 49 03 939 και δώστε μας την παραγγελία σας
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
Επωφεληθείτε από τις προσφορές των προτεινόμενων προιόντων μας